twilight'ın yeni vampirleri

dünyada izlenme rekorları kıran vampir filmi "twilight"ın yeni filmi "new moon"dan volturi klanına ait ait ilk fotoğraf yayımlandı. fotoğrafta volturilerden aro (michael sheen), marcus (christopher heyerdahl), caius (jamie campbell bower), jane (dakota fanning) ve alec (cameron bright) karakterleri yer alıyor. the twilight saga: new moon, kasım'da gösterime girecek.

4 yorum:

Loreathan | 30 Temmuz 2009 16:16

Twilight'ı izlemedim, izleyeceğimi de sanmıyorum. Teenage MTV vampir filmi gibi birşey olduğunu düşünüyorum. Dolayısı ile herhalde bu filmi de izlemem. Önyargılı olabilirim ama bu kadar MTV pompası olan bir filmden biraz şüpheliyim.

k.a. | 30 Temmuz 2009 16:27

sana hak vermiyor değilim. twilight korku öğeleri ön planda olan ve korkuseverler için yapılan bir vampir filmi değil sonuçta. çabuk tüketilenlerin en başında gelen aşk, romantizm gibi unsurların ön planda olup vampir özelliklerinin kullanıldığı bir film sadece.. fazlası da değil açıkçası..

miss chatte noire | 17 Kasım 2009 11:02

Kitap cok iyi olmayabilir okumayi kendime yakistiramayip okumadim bilmiyorum:) ama ona ragmen kaliteli bir film cikabilirdi
belki bana öyle geliyor harry potterla büyüdügüm icin ama ilk kitaba bakinca onun da basta süper olmadigini görüyorum-simdiki gibi gencler ve yetiskinler hedef kitlesi degildi- tabii filmi soundtrack`iyla oyunculariyla uydurma olmayan görsel efektleriyle yanilmiyorsam akademi ödüllerine de aday olmustu.
twilight`in neden bu kadar ilgi cektigini anlayabildigim gün kendimi dahi sayacagim 5 fakülte bitirmek falan is degil.

k.a. | 17 Kasım 2009 11:23

yorumun için teşekkürler. acaba twilight'ın bu kadar ilgi çekmesinin altında yatanın oyuncu seçimleri olduğunu düşünebilir miyiz? gerek edward gerekse kristen stewart karşı cinsin dikkatini çekebilecek türde görselliğe sahip, özellikle teenagerlar için. ayrıca "into the wild"'dan beri sempati beslediğim kristen stewart benim için sıradanlaşmıştır bu twilight ile..