"the one note man", los angeles uluslararası kısa film festivali'nde

dağhan celayir'in yapımcılığını ve yönetmenliğini yaptığı "the one note man - tek notalık adam", amerika'da düzenlenen "los angeles uluslararası kısa film festivali"nde 3200 film arasından seçilen 210 film arasında yer alıp finale kalarak, festivale seçilen ilk türk filmi oldu. "tek notalık adam"; demi moore, scarlett johansson, courtney cox gibi ünlü hollywood yıldızlarının yönettiği kısa filmlerle yarışacak. festivale katılan diğer filmlerin oyuncuları arasında elizabeth perkins, nick cave, michael stipe, kavin bacon, isabella rossellini, lena headley gibi isimler olduğunu görünce gerçekten zorlu bir yarış olacağını anlamamak elde değil...

los angeles kısa film festivali'nin jürisinde golden globe ödüllü oyuncu julian mcmahon, "saving private ryan" filminin yapımcısı bonnie curtis ile yönetmen david bossert yer alıyor.

tek notalık adam, "53. valladolid film festivali", "toulouse film festivali", "toffifest international film festivali" ve "20. istanbul kısa film festivali"nde de birçok ödül sahibi oldu. filmin en büyük başarılarından biri ise "32. cine elche uluslararası film festivali"nde "en iyi film ödülü"nü kazanmak oldu. çünkü cine elche'nin 32 senelik tarihinde ilk defa ispanya dışında bir ülke "en iyi film ödülü"nü kazanmış oldu.

"tek notalık adam"a "los angeles uluslararası film festivali"nde başarılar diliyoruz...

0 yorum: