star wars force gathering party


yılın partisi’nde
başka galaksiden konuklar
ve adidas originals sürprizleri

sizi 2010’un adidas originals sürprizlerinden ilkini keşfetmeye ve herkesin kendi stilini yansıtarak orıjınalliğe hayat vereceği bir partiye çağırıyoruz. ve dahası bu partiye çok çok uzak bır galaksiden gelen özel konukları da davet ediyoruz.

uzun süredir konuşulan büyük işbirliği sonunda gerçekleşti ve ve efsane star wars serisinin ikonik karakterleri ile unutulmayan sahneleri, adidas originals star wars koleksıyonu’nda yer alan ayakkabı ve tekstil ürünlerinde, 2010 ilkbahar/yaz sezonu’nda hayat buldu.

bu eşsiz koleksıyonu hayranlarına en eğlenceli biçimde tanıtmak için, star wars destanı’nın tüm fılmlerini peş peşe yayınlayarak 2010 yılında büyük bır star wars rüzgarı yaratan cnbc-e ile ortak düzenlenen star wars force gatherıng party 20 şubat’ta roxy’de gerçekleşecek. star wars serisinden görüntüler ve filmin müzikleri ile renklenecek ve star wars sahnelerini hatırlatacak bir ortamda gerçekleşecek partide ayrıca, star wars karakterleri ve adidas originals star wars koleksiyonu, meraklılarını bekliyor olacak. katılan herkes için adidas originals’ın bir sürprizi daha var. partiye adidas’larıyla veya star wars kostümüyle gelenlere sınırlı sayıdaki ve mağazalarda satılmayan adidas originals star wars ürünleri hediye edilecek.

biletlerin parti günü roxy kapısından alınabileceği partiye özel davetli olarak katılmak için www.facebook.com/adidasoriginals adresinden ayrıntılı bilginin alınabileceği bir tasarım yarışması başladı. “adidas originals ile star wars’u bir araya getirsen, sen ne tasarlardın?” konseptli yarışmaya katılanlardan, tasarımı en çok beğenilen ilk 3 kişi adidas originals’tan sürpriz hediyeler kazanırken, ilk 25 tasarım sahibi ise star wars force gathering party’ye özel davetli olarak katılma şansını yakalayacak.

davetiye kazanma şansı için ayrıntılı bilgi www.facebook.com/adidasoriginals , www.twitter.com/cnbcetv ve www.facebook.com/cnbcetv ‘de yer alıyor. yılın en orijinal partisi adidas originals ve cnbc-e sponsorluğunda 20 şubat saat 22.00’de roxy’de star wars meraklılarını bekliyor.


0 yorum: