yeniden çevrilecek korku filmleri (3)

kaldığım yerden devam ediyorum ve seriyi tamamlıyorum. önceki kısımlar için bakınız:
yeniden çevrilecek korku filmleri (1)
yeniden çevrilecek korku filmleri (2)

night of the demons: 1988'de çevrilen ve 10 gencin halloween gecesi daha önce hull ailesinin öldürüldüğü evde parti yapmak için toplanmasını ve korku dolu vakitler geçirmesini konu alan filmin yeniden çevriminde bolca kan ve seks yer alıyormuş. önümüzdeki ay abd'de gösterime girecek olan filmin yönetmeni adam gierasch.

plan 9 from outter space: edward d. wood jr.'ın yazıp yönettiği orijinal film 1959 tarihli. filmin yeniden çevrim haklarını darkstone entertainment satın almış. ve filmin yönetmeni john johnson olarak belirlenmiş.

people under the stairs: wes craven'ın bir gazete haberinden esinlenerek yazdığı ve 1991'de vizyona soktuğu filmi yeniden çevrilecek filmler arasında yer alıyor. bildiğiniz gibi kendisinin ilk filmi "the last house on the left" bu sene yeniden çevrilmişti.

predator: şu sıralar "machete" ile uğraşan robert rodriguez'in çekmek istediği filmlerden birisi de 1987 tarihli "preadator". kendisi şu an diğer projeler üzerine çalıştığından ne zaman bu işe el atacağı bilinmiyor.

poltergeist: steven spielberg'in senaryosunu yazdığı ve tobe hooper'ın yönettiği 1982 yapımı film vadim perelman tarafından yeniden çevriliyor. filmin önümüzdeki sene vizyona girmesi bekleniyor.

rocky horror picture show: 1975 tarihli kült film mtv ve sky movies'in ortak prodüksiyonuyla tv filmi olarak yeniden çevrilecek. ve film, orijinal senaryosuna sadık kalacak. filmin yönetmeni ve oyuncu kadrosu şu an için belirsiz.

room 205: sam raimi'nin el attığı projelerden birisi de 2007 danimarka yapımı olan "kollegiet". üniversiteye giden bir kızın kaldığı odada yaşadığı gizemli olayları anlatıyor.

scanners: david cronenberg'in 1981'de yazıp yönettiği filmin yeniden çevriminin senaryosunu david goyer hazırlamış ve "saw"'un yönetmeni darren lynn bousman filmi çekecek. film dimension tarafından sahiplenilmiş.

shocker: wes craven bu sefer kendi filmini yeniden çevirecek. 1989 tarihli orijinalinin senaryosunu da kendisi hazırlamıştı. yeni film ile ilgili ayrıntılar henüz belirsiz.

the seventh victim: 1943 tarihli film, new york'ta bir kadının kaybolan kızkardeşinin izini sürerken satanist bir tarikata rastlamasını konu alıyor. yeniden çevrim ile ilgili ayrıntılar henüz belirsiz.

silent night, deadly night: daha önce "the fog"'un yeniden çevrimini yapan david foster productions bu filme de el atmış. orijinal film sinemalarda baya bir olay yaratmıştı, bakalım bu da o raddede olacak mı?

suspiria: bir dario argento klasiği olan "suspiria", david gordon green'in ellerine emanet. filmde natalie portman'ın yer alacağı dedikoduları var.

they live: john carpenter'ın bir başka filmi daha remake listesinde! universal studio ve strike entertainment şu sıralar filmin haklarını elinde bulunduran les mougins ile pazarlık halindeymiş.

the thing: ve bir diğer carpenter klasiği olan "the thing" de çevrilecekler arasında. bu versiyon, orijinalinin de beslendiği john w. campbell jr.'nin öyküsü olan "who goes there"'den daha çok pasaj içerecekmiş. filmin yönetmeni ise matthijs van heijningen.

total recall: philip k. dick'in "we can remember it for you wholesale" adlı kısa öyküsünden paul verhoeven'in 1990'da çektiği film önümüzdeki yıllarda yeniden karşımıza çıkabilir.

the wolfman: 1941 tarihli "the wolf man" universal'in dev bütçesiyle yeniden hayata geçirildi. gelecek nisan ayında gösterime girecek olan filmde benicio del toro, anthony hopkins gibi isimleri izleyeceğiz.

0 yorum: