charlotte gainsbourg'tan beck destekli albüm

son aylarda dikkatleri lars von trier'in "antichrist" filmindeki performansıyla üzerine çeken charlotte gainsbourg yeni albümünü yayınlamaya hazırlanıyor. ocak ayında because/elektra etiketiyle satışa çıkacak olan ve "irm" adını taşıyan albümde gainsbourg'a amerikalı müzisyen beck destek vermiş. aile kadınlarında başka bir erkek müzisyenin desteğiyle albüm hazırlamak kalıtımsal bir özellik midir bilinmez (: beck hansen, albümde müziklerin yanında bazı parçalara söz yazmış. albümün prodüktörlüğünü de yapan hansen bazı parçalarda gainsbourg'la düet yapmış.

gainsbourg'un açıklamasına göre, albümün fikir bazında temelleri kendisinin 2007'deki su kayağı kazasından sonra geçirdiği beyin kanamasının tedavisi esnasında atılmış. kafasını her defasında o tübün içe soktuklarında bundan harika bir müzik çıkar diye düşünmüş. albümün nasıl bir tadda olacağını merak ediyorsanız, kendisinin sitesine göz atabilirsiniz. albüme adını veren ilk parçayı yasal olarak indirmeniz mümkün.

2 yorum:

Hect. | 9 Ekim 2009 15:52

Charlotte Gainsbourg'un the Science of Sleep'den biliyorum ve oyuculuğunu çok başarılı bulmuştum, ama şarkı söylediğini bilmiyordum. Beck ile hazırlıyorsa, kesinlikle dinlemek lazım.

k.a. | 9 Ekim 2009 16:20

bu kendisinin 3. albümü yamulmuyorsam. şarkı söyleyen ana ve babanın evladı olarak doğaldır :)