ismail necmi, haifa film festivali’nde yarışacak

ismail necmi, ilk uzun metrajli filmi "should i really do it? / bunu gerçekten yapmali miyim?" ile haifa uluslararasi film festivali’nde fipresci ‘yeni yönetmenler / yeni ufuklar’ uluslararasi yarişma’da yer aliyor. contemporary istanbul’un ana sponsorluğunda gerçekleştirilen film, bu sene 25. kez düzenlenecek olan ve israil’in en eski ve en onemli film festivali olarak kabul edilen haifa uluslararasi film festivali’nde ayrica
israil prömiyerini de yapacak.

bu yil film profesyonelleri, sinema ve tv endüstrisinin ileri gelenleri, ünlü yönetmen ve oyuncular ile birlikte toplam 200 bin kişinin üstünde katilimci bekleyen 25. haifa uluslararasi film festivali, akdeniz kiyisindaki bu çok güzel şehirde, 7 gün boyunca, özel gösterimler, work-shoplar, retrospektif ve tribute bölümlerden oluşan kapsamli bir içeriğin yani sira 150 filmin de premiere’inin yapilacaği çok zengin bir programa sahip.

toronto film festivali – discovery seçkisi, reykjavik film festivali – uluslararasi yarişma ve hamburg film festivali – agenda 09 bölümlerindeki gösterimlerinin hemen ardindan haifa’ya geçen ismail necmi, burada da fipresci – yeni yönetmenler / yeni ufuklar uluslararasi yarişmasi’nda yer alan filminin gösterimlerinde hazir bulunarak, israil medyasi ve festival katilimcilrinin sorularini yanitlayacak.

25. haifa uluslararasi film festivali fipresci – yeni yönetmenler / yeni ufuklar uluslararasi yarişma da türkiye’den ismail necmi’nin "should i really do it? / bunu gerçekten yapmali miyim?" filminin de aralarinda olduğu toplam 14 ülkeden 10 film yarişacak.

0 yorum: