conor mcmahon'ın yeni filmi "disturbed"

conor mcmahon kimdir diye düşünebilirsiniz, doğaldır. kendisi bir önceki filmi "dead meat"'te başımıza gece ayakta uyuyan zombieleri musallat etmişti. 5 sene aradan sonra yeni filmi "disturbed" ile dehşet saçacakmış bu sefer.

torture horror türündeki filmin konusu ise şöyle; clyde ve jed sürekli beraber takılan, filmler üzerine geyik yapan çok yakın iki arkadaştır. ortak bir hobileri daha vardır; genç kızları kaçırıp onlara işkence edip öldürmek ve bu sahneleri kamerayla kaydetmek. son kurbanları olan sarah, arabasından bu ikili tarafından kaçırılıp, bir bekar evinde alıkonulduğunda başına geleceklerden habersizdir. ikili sarah'ı nasıl öldüreceklerinin planını ince ayrıntılarına kadar yaparken ona tek bir şans verirler; kaçmak. sarah'ın yardımına ise hiç beklenmeyen bir şey koşar. ışık halinde beliren, clyde ve jed için şeytani planı olan bir hayalet.

"dead meat" ile pek umut vermeyen irlandalı yönetmen mcmahon'ın yeni filmi "disturbed" için yapılan eleştiriler pek olumlu gözükmüyor. vasatı aşamayan bir mcmahon filmiyle daha karşı karşıyayız sanırım.

0 yorum: