one love festival'e sayılı gün kaldı

şapkalarınızı, en rahat ayakkabılarınızı, güneş gözlüğünüzü hazırlayın! efes pilsen one love festival’e sayılı günler kaldı

efes pilsen one love festival’in şehri sallamasına az kaldı

festival programında yer alan röyksopp, klaxons, tricky ve starsailor ile bu sene de heyecan yaratmayı başaran efes pilsen one love festival’e sayılı günler kaldı. festivalin ilk günü 20 haziran’da klaxons, tricky, ayça şen, bora uzer ve m83, yılın en uzun günü olan 21 haziran’da ise röyksopp, starsailor, yasemin mori, batı yakası ve portecho sahne alacak.

yazın gelişini müjdeleyen ve her yıl heyecanla beklenen efes pilsen one love festival kapılarını 20-21 haziran tarihlerinde santralistanbul’da eğlence, dans, müzik için açacak. efes pilsen one love festival’in sekizinci yıl programında, nu-rave akımının yaratıcısı olarak tanınan son zamanların en gözde ingiliz gruplarından klaxons, elektronik müzik dünyasında neredeyse bir marka haline gelen röyksopp, ilk türkiye konserini gerçekleştirecek olan trip-hop’un efsane ismi tricky ve 21. yüzyılın ingiliz pop/rock dahileri olarak adlandırılan starsailor yanında m83, portecho, ayça şen, yasemin mori, bora uzer, dearhead, jonny rock, batı yakası, style-ist bulunuyor.

gün boyunca arkadaşlarıyla keyifli vakit geçirmek isteyen festival katılımcılarını müzik dolu saatlerin yanısıra çeşitli sürprizler, ödüller ve yarışmalarla dolu iki eğlenceli gün bekliyor. saat 14.00’de kapıların açılmasıyla festival alanını dolduranlar çeşitli yiyecek-içecek seçeneklerine, sürpriz hediyelere, sınırsız eğlence ve heyecanlı oyunlara koşacak.

festival sponsorlarından samsung, one love one touch diyerek, yeni nesil dokunmatik telefonlarına dikkat çekerken, festival katılımcılarını şaşırtacak sürprizler hazırlıyor. samsung, oneloveonetouch.com adresinden devam eden; airstar, touch the star ve wannabe star isimli yarışmaları festival alanına taşımaya hazırlanıyor. web sitesinde yapılan yarışmalarda katılımcılar, samsung cep telefonlarının yanı sıra efes pilsen one love festival biletleri ve sanatçılarla tanışma şansını kazanıyor. ayrıca festival süresince, alandaki samsung standından müzik severlere samsung star cep telefonları yağacak.

gecenin ilerleyen saatlerine kadar dj performans…

festival bu sene otto ve tamirane’de ana sahne programlarıyla eş zamanlı başlayacak dj setler ile gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam edecek. cosmic nu-disco, psychedelic ve emo gibi türleri harmanlayarak elektronik müzik dünyasında yeni bir akım yaratan aeroplane’in yanı sıra, kökleri hem rock, hem de elektronik müziğe aynı ölçüde uzanan gruplara yer veren filthy dukes ve grammy ödülüne aday gösterilmiş ünlü ingiliz trip-hop ikilisi zero 7 ile efes pilsen one love festival bu sene daha çılgın bir eğlence vaat ediyor.

size özel bir sahne!

efes pilsen one love festival'in bu yıl yeni sürprizlerinden biri de çeşitli performans ve gösterilerin yapılacağı yeni bir gösteri sahnesinin varlığı olacak. burada, interaktif komedi performansları, talk-show'lar, karaoke ve çeşitli atölye çalışmaları gün boyunca festivalcilerin yanında olacak.

festival programı:

20 haziran cumartesi

ana sahne
16:15 - ayça şen
17:45 - bora uzer
19:15 - m83
21:00 - tricky
22:45 - klaxons

otto santral
19:45 tape (dj set)
21:45 dearhead (dj set)
23:45 zi punt & orange delight
01:00 filthy dukes (dj set)

tamirane
23:45 zero 7 (dj set) & ross allen

21 haziran pazar

ana sahne
15:00 - batı yakası
16:15 - yasemin mori
17:45 - portecho
19:30 - starsailor
21:00 - röyksopp

otto santral
19:00 - style-ist (dj set)
21:15 - kim ki o
22:30 - aeroplane (dj set)

tamirane
22:00 - jonny rock (dj set)

biletix ve babylon gişe’de satışa sunulan efes pilsen one love festival 8’in bilet fiyatları;

öğrenci günlük - 25,00 tl
öğrenci kombine - 40,00 tl
tam günlük - 40,00 tl
tam kombine - 65,00 tl

0 yorum: