placebo konseri yarına ertelendi

bu akşam saat 21'de kuruçeşme arena'da gerçekleşecek olan konser yarın aynı saate ertelendi. ertelenme nedeni ise placebo'nun ekipmanını taşıyan tırın bulgar gümrüğüne takılı kalmış olması. bulgar polisinin sakalları çok mu uzamış nedir, geçiş izni verilmemiş. olan konser yerine saatler öncesinden gidip önlerde yer kapmak isteyen seyirciye olmuştur.

güncelleme:

biletix'ten gelen habere göre, eğer yarın konsere katılamıyorsanız biletlerinizi biletix'e iade edip bilet paranızı alabiliyorsunuz. eğer biletinizi teslim aldıysanız (yani bileti bastırdıysanız) herhangi bir biletix gişesinden iade işlemi yapılabilmekte, eğer bileti teslim almadıysanız (0216) 556 98 00 nolu telefondan iade talebinizi yapabiliyorsunuz.

6 yorum:

Adsız | 23 Haziran 2009 18:35

bu kötü oldu kapıdan donmek ne demek ogrendım

k.a. | 23 Haziran 2009 18:53

hem de baya kötü olmuş. eğer konsere gidiyor olsaydık erkenden beklicektik kapı önünde.. geçmiş olsun :/

Adsız | 23 Haziran 2009 23:38

ben de kapıda öğrenenlerden biriyim. ilk başta söylediklerinde şaka yaptıklarını düşündük çünkü söylenen neden de inanılacak gibi değildi.sonra fark ettik ki ciddiylerdi. yarım saate yakın sinir ve şok içinde kapı önünde bekledik. gerçekten de berbattı.böyle bir organizasyonda son dakikada haber verilmesinin hiç bir mantıklı yanıtı olamaz.

k.a. | 23 Haziran 2009 23:54

çok haklısın. konserin başlamasına sadece 3 saat kala böyle bir durumun ortaya çıkması düşündürücü.

kaldı ki eğer bu tır bulgar sınırından geçmediyse bunun erken saatlerde basına ve seyircilere duyurulması gerekir. sonuçta sahne düzenlemeleri grubun ekipmanı olmadan yapılmaz bir de soundcheck meselesini hesaba katarsak tüm bu hazırlıkların saat 18-19 gibi bitirilmesi gerekirdi.

böyle bir sorunun biletix tarafından saat 19 civarında mail yolu ile bilet sahiplerine bildirilmesi ise ayrı bir pişkinlik. konsere gidenlerden pek azı o saatte mailboxını kontrol eder. ayrıca biletix'in elinde biletlere sahip olanların tel nosu ve bu tel nolarına da mesaj atacak sistemi var. bu uygulamayı yapıp en azından konser alanına gidecek olanlara haber verebilirdi. malesef ülkede her kurum gibi biletix de kendi işine geldiğince hareket ediyor.

geçmiş olsun diyorum tekrar. umarım yarın için bir aksilik olmaz da bugünün acısını çıkara çıkara eğlenirsiniz.

Bora Soybelli | 24 Haziran 2009 10:54

tadı tuzu kaçmış.
dün giyinip kuşanıp,heycanla yola çıkanlar bugun aynı heyecanı hissedebileceklermi acaba..

organizasyon eksikliği ve beceriksizliği ön planda bu ülkede.

işini severek ve isteyerek yapan insan çok az..

k.a. | 24 Haziran 2009 11:18

o da ayrı bir mesele zaten. insanın hevesini kaçırdılar..

işi severek ve isteyerek yapmak için geldiğin mevkiyi biraz da haketmen lazım. o zaman seve seve çalışasın..