portecho'dan yeni albüm

tan tunçağ ve deniz vuylan'ın oluşturduğu portecho, 2. albümünü bu ay içerisinde yayınlıyor. ilk albüm "undertone" gibi yine elec-trip records etiketiyle yayınlanacak olan albüm "studio plastico" adını taşıyor. grup yeni albümü şu sözlerle tanımlıyor;

""studio plastico"nun ilk albüme göre en büyük farkı grubun kimliğini koruyarak ritmlerde denediği çeşitlilik. parçalar, 80'ler gibi tek bir döneme gönderme yapmaktan çok daha fazla referans barındırıyor. klasik dans ritmlerinden biraz daha uzak, daha aksak, zaman zaman r&b, breakdance veya breakbeat'i andıran ritmler duyabileceğiniz albümde, minör akorlar kendini majörlere gönül rahatlığıyla bırakabiliyor. "studio plastico" için hem dinleyenleri, hem de dans edenleri gülümseten, baştan sona çok karakteristik bir albüm demek yanlış olmayacaktır."

grupla ilgili bir başka haber ise, yeni albüm için lansman konserini 6 şubat akşamı gerçekleştirecek olmaları. the hall'da gerçekleşecek olan etkinlik için bilet ve daha fazla bilgi almak için buradan buyurun.

0 yorum: