boogeyman 3 (2008)

vasatın altında olan ilk film "boogeyman"'den sonra serinin 2. filmi ortalığı toparlar gibi olmuştu. bu film ise "boogeyman"'den cacık olmayacağına inandırıyor bizi. 2. filmin de senaristi olan brian sieve'in yazdığı senaryoyu gary jones yönetmiş. erin cahill, chuck hittinger, mimi michaels, matt rippy filmde rol alan oyuncular arasında bulunuyor.

"boogeyman 2"'de klinikte ölen kurbanlar arasında olan doktorun günlüğü kızı tarafından bulunur. doktor günlükte hastaların bir şeyden rahatsız olduğu ve bu şeyin varlığının kendisini de etkilediğinden dem vurmaktadır. çok geçmeden boogeyman, hatuna dadanır ve ölümüne yol açar. ölümüne tanıklık eden yakın arkadaşı sarah, boogeyman'in yeni kurbanıdır. bir süre sonra boogeyman efsanesini çevreye yayanları boogeyman'in kurban olarak seçtiği belli olur.

ikinci filmde ete kemiğe bürünen boogeyman bu filmde tekrar bilgisayar efektleriyle yönetilerek karşımıza çıkarılmış, "the grudge"'daki ürkütücü arkadaşın bir benzeri olarak. efektlerden söz açılmışken, gerek yaratık gerekse kan dolu sahnelerde kullanılan efektler oldukça başarısız. üzerine de ultra klişelerle dolu öykü eklenince seyri oldukça sıkıntıya sebep olan bitse de gitsek dedirten bir devam filmi çıkıyor.

0 yorum: