zombie strippers! (2008)

2 ay önce gösterime giren, yönetmenliğini jay lee'nin yaptığı bir çöp film, "zombie strippers". başrollerinde jenna jameson, robert englund, yardımcı rollerde ise roxy saint, penny drake gibi isimler yer alıyor.

filmin ismi ve jenna jameson'ın oyuncu kadrosunda bulunması itibarıyla nasıl bir film olduğunu insan rahatlıkla kafasında canlandırabiliyor. filmin açılışında zombielerin oluş nedeninin açıklamasını izliyoruz, amerikan askerlerinin çoğu ülkede çatışma altında olmasından dolayı amerikan ordusunda asker sayısı azalmakta ve buna karşılık olarak ölü hücreleri yeniden canlandıran bir virüs geliştirildiği söyleniyor. böyle bir giriş yapınca filmden, bush yönetimine karşı bir söylem mi var sanıyoruz ancak çok geçmeden film kendisini başka bir noktaya atıyor; striptizciler arasındaki sidik yarışına.

en başta da söylediğim gibi bir çöp film bu. senaryo, kurgu filan hak getire. tek ön plana çıkan zombileşen striptizcilerin sahne üzerindeki dansları. aralarında da jenna gibi bir isim olunca olayın boyutu tabi daha farklılaşıyor ve ilgi çekici bir hal alıyor. ayrıca striptizciler haricindeki zombie makyajları ve yamyamlık sahnelerindeki görsellik başarılı. birayı açıp, eğlenerek izlenebilir.


1 yorum:

b.b. | 8 Şubat 2009 18:40

vakit kaybetmek için izlenecek filmlerden. ha bunu izlemişsin, ha recep ivediği, aynı şey zaten. vaktini anlamsızca kaybetmek isteyenler izlesin. hem de jenna jameson varmış başrolde, benden söylemesi.